English
Mapa webaKontakt


Obilježen Maskenbal na klizalištu Šalata

U nedjelju, 23. veljače, na otvorenom klizalištu Šalata održao se tradicionalni Maskenbal na ledu. Popularni Maskenbal ove je godine doživio svoje 24 izdanje, te opet nanovo okupio veliki broj malih i velikih maskiranih posjetitelja.

Ni kišovito vrijeme nije spriječilo 150-tak klizača da pokaže svoje maske na ledu Šalate, i izbori se za jednu od nekoliko vrijednih nagrada.

U programu koji je trajao od 10:30-12:00 sati, zamaskirane klizače promatrao je žiri koji je na kraju među svim maskama nagradio one koje su se po nečemu razlikovale od drugih. Cilj je bio nagraditi upravo one maske koje su djelo vrijednih ruku malih klizača i njihovih roditelja.

Zahvaljujući našim dragim sponzorima i prijateljima koji su za najbolje maske pripremili bogate poklone, podijeljene su tri glavne i 10 utješnih nagrada. Najbolja i najorginalnija maska ovogodišnjeg maskenbala je mali kuhar, druga nagrada pripala je klizačici koja se zamaskirala u muhu, a treća nagrada otišla je u ruke Bakici, Silvestru i Twitiju, likovima iz popularnog crtića.

Nakon programa svi posjetitelji zasladili su se krafnama kojima ih je počastio organizator Maskenbala, Ustanova Upravljanje sportskim objektima.

Djelić atmosfere sa Maskenbala donosimo u fotogaleriji

maske141.jpg
maske142.jpg
maske143.jpg
maske144.jpg
maske145.jpg
maske146.jpg
maske147.jpg
maske148.jpg
maske149.jpg
maske140.jpg

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.