English
Mapa webaKontakt


Trofej Zagrebačkih pahuljica u Domu sportova

Međunarodni 12. Trofej Zagrebačkih pahuljica održat će se 28. veljače i 1. ožujka u Domu sportova i ugostiti jedne od najboljih ekipa iz svijeta sinkroniziranog klizanja. 

Ljubitelji klizanja će u dva dana sjajnog nadmetanja moći pratiti više od 400 klizačkih lica, četiri najbolje hrvatske ekipe seniorskog, juniorskog i kadetskog uzrasta, te najbolje gostujuće sastave iz Rusije, Njemačke, Češke, Mađarske i Finske. 

Ovo natjecanje je preraslo u tradiciju i jedan od simbola zagrebačkog ledenog sporta, a tradicija se nastavlja i ove godine. Seniorskoj ekipi Zagrebačkih pahuljica ovo će biti idealan izlazak pred domaću publiku budući da su nedavno na jakom turniru u Salzburgu izvele jedan od svojih najboljih programa ikada.

Ulaznica stoji simboličnih 15 kuna, a može se kupiti na blagajnama Doma sportova sat vremena prije početka natjecanja. Natjecanje u petak počinje od 16.45, a u subotu od 18.00 sati.

Kao i proteklih godina, izravan prijenos natjecanja biti će na službenoj internet stranici  www.zagreb-snowflakes-trophy.org.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.