English
Mapa webaKontakt


Zanimljiv vikend u Parku Bundek

Ovaj vikend 07.06. i 08.06. biti će zanimljiv kako na RŠC Jarun, tako i u Parku Bundek. Naime, i na Bundeku vas očekuje puno zanimljiv događanja, te vas pozivamo da ga posjetite i provedete ugodan odmor na otvorenom.

DM ženska utrka

U subotu, 07.06., u Parku Bundek će se održati dm ženska utrka i to rekreacijska (2,2 km) i natjecateljska (5,1 km). Glavni cilj ove utrke je promicanje zdravog i aktivnog života.

Također, biti će organizirana i dm babybonus utrka za djecu do 6 godina starosti, u dužini od 300 metara. Program počinje u 16:00 sati, a uz edukativno-zabavni sadržaj za cijelu obitelj, očekuje vas i bogat zabavno-sportski sadržaj, te koncert grupe Colonia, s početkom od 19:30 sati.

Prijave za utrku su u tijeku i traju do 07.06., a sav prihod od kotizacija biti će doniran Udruzi Crveni nosevi.

Finale Prvenstva Hrvatske u roštiljanju

U nedjelju, 08.06., Park Bundek će biti u znaku roštiljanja jer je dan rezerviran za finale 3. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju. Program započinje u 12:00 sati, i trajati će sve do 22:00 sata uz puno zabave.

Očekuje se i nastup Ivana Zaka, Begina i Kumova, a posjetitelji će imati priliku sudjelovati i u nagradnim igrama te osvojiti brojne vrijedne nagrade.

Ovo je jedinstvena prilika da zaobiđete pripremu nedjeljnog ručka, i da po povoljnim cijenama uživate u mesnim delicijama na Bundeku.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.