English
Mapa webaKontakt


Koncert popularnog "Dr. House-a" u Domu sportova

U utorak, 15. srpnja, u Maloj dvorani Doma sportova, očekuje nas koncert britanskog glumca i glazbenika Hugha Laurie, svjetski poznatog po ulozi ciničnog liječnika dr. House-a.

Koncert koji se trebao održati na ŠRC Šalata je zbog najave lošeg vremena prebačen u Malu dvoranu Doma sportova, no to sigurno neće umanjiti jedinstvenu atmosferu koja vas očekuje na koncertu.

U sklopu europske turneje na kojoj promovira album „Didn’t It Rain“, s grupom The Copper Bottom Band predstavit će se i zagrebačkoj publici.

U svibnju 2013. Laurie je objavio svoj drugi album „Didn't It Rain“, gdje je zvuk mardi grasa i New Orleansa zamijenio južnjačkim bluesom i tangom. Ploča sadržava obrade blues skladbi,  te novijih pop i rock glazbenika kao što su Dr. John  i Alan Price iz grupe Animals.

Više o koncertu


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.