English
Mapa webaKontakt


Traje upis za tečaj plivanja za djecu od 5 do 12 godina na bazenu SP Mladost

Informiramo korisnike kako je zbog velikog interesa uveden dodatni termin za program Tečaj učenja plivanja za djecu od 5 do 12 godina za bazenu SP Mladost.

Tečaj će se održavati od 05.05. do 23.05.2014.g.., svaki dan, osim vikendom, s početkom u 20:00 sati. Program se provodi u malom bazenu uz stručno vodstvo, a namijenjeno je djeci neplivačima od 5 do 12 godina.

Upisi u navedeni dodatni termin su u tijeku i traju do ponedjeljka, 05.05.2014. godine. Cijena tečaja plivanja iznosi 350,00 kuna.

Cilj programa je da djeca nauče osnovne elemente plivanja, odnosno da ih se osposobi da vlastitom tehnikom otplivaju cijelu dužinu bazena (25 m).

Za upis i rezervaciju mjesta na tečaju molimo kontaktirajte nas na broj telefona 3658 553, svaki radni dan od 07:00-20:00 sati.

Više o programu možete pronaći na sljedećem link-u


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.