English
Mapa webaKontakt


Plivačko natjecanje "Žabac 2014" za vikend zatvara bazen SP Mladost

Ovog vikenda, 22. i 23.02., na 50 m bazenu SP Mladost održat će se 7. plivački miting "ŽABAC 2014." u organizaciji HAPK Mladost.  Zbog održavanja ovog plivačkog natjecanja neće biti rekreacije za građanstvo u subotu i nedjelju.

Ove je godine Miting Žabac uključen u sustav natjecanja HPS mini GRAND PRIX. Očekuje se nastup preko 300 plivača i plivačica iz 20-ak klubova.

Najuspješniji plivači u svim kategorijama i disciplinama nagradit će se medaljama. Plivačica i plivač u svakoj kategoriji s najvećim zbrojem bodova po tablicama HPS-a postignutim u zbroju dva rezultata nagradit će se peharima.

Satnica natjecanja:

Subota, 22.02.2014. - rasplivavanje u 13.00 sati a početak natjecanja u 14.00 sati
Nedjelja , 23.02.2014. - rasplivavanje u 10.00 sati a početak natjecanja u 10.30 sati

 

Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.