English
Mapa webaKontakt


Završene prijave za 42. "Kutiju"

U ponedjeljak, 12. studenog 2012. godine, završene su prijave za ovogodišnje 42. izdanje malonogometnog turnira „ Kutija šibica“. Ukupan broj momčadi koji se prijavio ove godine je 208, od čega se za Seniorski turnir prijavilo 156 momčadi, a za Veteranski turnir 52 momčadi.

Na turniru će ove godine tako sudjelovati  208 momčadi, a izvlačenje je na rasporedu u četvrtak, 15. studenog 2012.godine u dvorani Trešnjevka (Kutija šibica ), Veprinečka 16  s početkom u 12.00 sati.

Posebno raduje da  je broj prijavljenih ekipa veći nego prošlogodišnji i da recesija nije ugrozila dugu tradiciju „Kutije“.
 
Vidimo se na 42. Malonogometnom turnira „Kutija šibica“.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.