English
Mapa webaKontakt


Sutra započinje klizačka sezona u Domu sportova

U srijedu, 15. listopada, svoja vrata rekreativnim klizačima otvara i klizalište u Domu sportova i to u terminu od 20:00-21:30 sati.

Klizati se možete od srijede do petka u večernjem terminu od 20:00-21:30 sati, a za vikend klizalište će raditi u tri termina i to od 10:30-12:00 sati, od 17:30-19:00 sati, i od 20:00-21:30 sati.

Cijena ulaznice ostala je nepromijenjena u odnosu na prošle godine, te iznosi 15,00 kuna, koliko je i najam klizaljki ukoliko nemate svoje vlastite.

Nakon što je prije desetak dana otvorena sezona klizanja na Velesajmu, Dom sportova je drugo gradsko klizalište koje otvara svoja vrata rekreativcima. Na početak sezone na popularnom Video disco klizalištu Šalata još će se neko vrijeme morati pričekati.

Detaljan raspored klizanja za građanstvo u listopadu u Domu sportova možete pronaći ovdje


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.