English
Mapa webaKontakt


Rekreacija za uskršnji vikend

Za nadolazeći uskršnji vikend mnogi građani spojiti će koji dan više i potražiti odmor što dalje od svojih ureda i svakodnevnih obaveza. Ukoliko vikend ipak provodite u gradu, i nakon blagdanskog ručka odlučite se baviti rekreacijom pozivamo vas na naše objekte.

Unutarnji bazeni Ustanove, Zimsko plivalište Mladost, bazen Utrina i SP Mladost, 20.04.2014. godine biti će zatvoreni, ali rekreacija će biti moguća za Uskršnji ponedjeljak i to prema sljedećem rasporedu:
  • Zimsko plivalište Mladost - od 12:00 do 20:00 sati;
  • Bazen Utrina - od 12:00 do 20:00 sati i
  • SP Mladost - od 10:00 do 14:00 sati.
Ukoliko vremenske prilike budu pogodne za boravak na otvorenom, pozivamo vas da za vikend posjetite Jarun i Bundek, uživate u raznim oblicima rekreacije - šetnji, trčanju, biciklizmu, rolanju, te u druženju s obitelji i prijateljima uz dobar roštilj.

Na Jarunu je roštiljanje moguće na lokacijama Malog i Velikog jezera gdje se nalazi oko 30-tak betonskih blokova na kojima se mogu postaviti rešetke za roštilj. Na Bundeku, na njegovoj južnoj i sjevernoj strani postavljeno je 15 mjesta sa po 4 betosnka bloka za rešetke na kojima je moguće roštiljanje.

Ukoliko se pak uputite na planinarenje Sljemenom, pozivamo vas da posjetite hotel Tomislavov dom i AK Snježnu kraljicu koji su pripremili bogate uskršnje meni-e ovog vikenda.

Svima želimo blagoslovljen i sretan Uskrs!


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.