English
Mapa webaKontakt


Klizalište Velesajam prvi otvara vrata rekreativnim klizačima

Već tradiocionalno, od tri gradska klizališta, Velesajam, Dom sportova i Šalata, prvi svoja vrata za rekreativno klizanje građana otvara klizalište Velesajam.

Klizalište se otvara u petak, 03. listopada u večernjem terminu od 20:00-21:30 sati. U subotu, 04. listopada rekreacija je moguća od 20:00-21:30 sati, a u nedjelju, 05. listopada, od 10:30-12:00 sati, te od 20:00-21:30 sati.

Cijena ulaznice nije se mijenjala u odnosu na prošlu sezonu, te iznosi 15,00 kuna, kolika je i cijena za najam klizaljki ukoliko nemate svoje vlastite.

Termine rekreacije na klizalištu Velesajam u listopadu možete pronaći na sljedećem link-u


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.