English
Mapa webaKontakt


Završava kupališna sezona na vanjskim bazenima, Jarunu i Bundeku

Obavještavamo sve korisnike da u nedjelju, 09. rujna 2012. godine, završava kupališna sezona na vanjskim bazenima Podružnice, točnije na bazenima Šalata i vanjskim bazenima Sportskog parka Mladost.

Također, istoga dana službeno završava i kupališna sezona 2012., na zagrebačkim kupalištima Jarun i Bundek.
Spasilačka služba i liječnik još ovog vikenda u vremenu od 10:00 - 20:00 sati brinuti će o sigurnosti kupača na Jarunu i Bundeku.U rekreativnom plivanju na vanjskim bazenima možete uživati još ovaj vikend. Na bazenima Sportskog parka Mladost u terminu od 10:00 – 19:00 sati, a na bazenima Šalata od 11:00 – 19:00 sati.

Zahvaljujemo svim korisnicima koji su nas posjetili ove kupališne sezone, te ih sve pozivamo na rekreativno kupanje na naše unutarnje (zatvorene) bazene.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.