English
Mapa webaKontakt


Kreće završnica 43. Kutije šibica

MNK Cvjetno Poliklinika Milojević, Mal Gal Građevinarstvo, Riblji Restoran Korkyra i Carling Pub, četiri su ekipe, koje su nakon gotovo mjesec dana odigravanja utakmica, jučer u prepunoj dvorani II, Doma sportova izborile polufinale Glavnog turnira 43. Kutije šibica.

Na Štefanje smo ujedno i saznali koje će se momčadi boriti za titulu najboljeg u Veteranskom dijelu turnira, a to su prošlogodišnji pobjednik iz Rijeke, Rident, koji će u finalu, 28. prosinca, naslov braniti protiv ekipe Pun-pogodak.com.

Danas, s početkom od 16:00 sati započinje polufinalni dan koji otvaraju MNK Cvjetno Poliklinika Milojević i Mal Gal Građevinarstvo, a drugo polufinale Glavnog turnira između ekipa Riblji Restoran Korkyra i Carling Pub na rasporedu je u 19:00 sati.

U 18:00 sati, utakmica između ŠRC Jelenovac i Gemax, Pristava iz Slovenija odlučivati će o treće plasiranoj ekipi u Veteranskoj konkurenciji.

Humanitarni turnir "4 KLUBA"

U sklopu polufinalnog dana očekuje nas i odigravanje polufinalnih utakmica Humanitarnog turnira "4 Kluba". Prvo polufinale je na rasporedu u 17:00 sati, a drugo u 20:00 sati. Očekuje nas nastup poznatih imena malog i velikog nogometa, koji su se okupili u četiri momčadi poznatih zagrebačkih klubova i kafića, BBS, Roko, H2O i Best.

Prihodi od tog Turnira donirati će se u humanitarne svrhe za pomoć dječaku Antunu Glasnoviću koji boluje od Neuronalne ceroidne lipofuscinoze.

Finalni dan Kutije šibica

Veliko finale održati će se u subotu, 28. prosinca, kada ćemo dobiti pobjednike 43. Kutije šibica. Program finalnog dana je sljedeći:
  • 16:45 sati - Utakmica za 3. mjesto Glavnog turnira
  • 18:00 sati - Finale Veteranskog turnira
  • 19:00 sati - Finale 43. Kutije šibica 2013.
  • 20:15 sati - Finale Humanitarnog turnira "4 Kluba"
Cijena ulaznice je 30,00 kuna.

Vidimo se u Dvorani II, Doma sportova na velikoj završnici ovogodišnjeg najpoznatijeg malonogometnog turnira Kutija šibica!


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.