English
Mapa webaKontakt


Završava ljetna sezona na vanjskim bazenima SP Mladost

Još ovaj vikend, kupati se možete na vanjskim bazenima Sportskog parka Mladost, jer zaključno s nedjeljom, 07. rujna, završava ovogodišnja ljetna sezona.

Rekreacija za građanstvo u subotu i nedjelju moguća je od 10:00-19:00 sati. U rekreaciji na vanjskim bazenima možete uživati još i na bazenima Šalata i to sve do 14.09., kada završava sezona kupanja za ovu sezonu.

U kupanju možete nastaviti uživati na našim unutarnjim bazenima SP Mladost i bazena Utrina, a od sutra, 06.09., nakon godišnjeg remonta otvara se i bazen Zimskog plivališta Mladost.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.