English
Mapa webaKontakt


Utrka policajaca na Sljemenu

U utorak, 25. veljače na Sljemenu je održano drugo veleslalomsko natjecanje pripadnika policije što ga je organizirao MUP RH, a osim hrvatskih policajca sudjelovali u i predstavnici policija iz Slovenije, Srbije i Crne Gore.
 
Utrka je održana na maglom obavijenom sljemenskom Crvenom spustu na kojem su se najbolje snašli slovenski policijski službenici. Tako su uzeli sve tri medalje u muškoj kategoriji i dvije u ženskoj kategoriji.
 
Skijašku "čast" hrvatske policije obranila je Martina Zanoški iz Ministarstva unutarnjih poslova RH osvojivši jednu medalju.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.