English
Mapa webaKontakt


Humanitarni piknik na Bundeku

Ove nedjelje, 29. lipnja u Parku Bundek u organizaciji udruge Jak kao Jakov, te uz podršku grada Zagreba, Ustanove Upravljanje sportskim objektima, Tržnice Zagreb i Zagreb plakata održati će se humanitarni piknik za pomoć djeci oboljeloj i liječenoj od malignih bolesti.

Program započinje u 12:00 sati, a očekuje vas bogata gastro ponuda od gulaša, graha sa kobasicama, roštilja, slastica i pića, do zabavnog plesnog, glazbenog i sportskog programa na prekrasnom Bundeku.

Udruga Jak kao Jakov humanitarna je udruga za pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti koja djeluje preko tri godine sa sjedištem u Karlovcu.

Sav prihod koji se skupi od ove hvalivrijedne humanitarne akcije, biti će doniran bolesnoj djeci, stoga vas sve pozivamo da nam se ovu nedjelju pridružite na Bundeku, i dan provedete u prirodi i pomognete onima kojima je naša pomoć najpotrebnija - djeci!


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.