English
Mapa webaKontakt


Svečano podizanje Plavih zastava na RŠC Jarun

U petak, 13. lipnja, na RŠC Jarun, na otoku Trešnjevka održati će se svečano podizanje Plave zastave, s početkom u 11:00 sati. Za tu prigodu spasioci Ustanove Upravljanje sportskim objektima izvesti će i pokaznu vježbu.

Jedanestu godinu za redom na Jarunu će se vijoriti pet Plavih zastava - dvije na Malom jezeru, te po jedna na Velikom jezeru, Otoku Trešnjevka i Otoku Univerzijade.

Plava zastava predstavlja međunarodni standard za čiste, sigurne i dobro održavane plaže i prateće objekte. To je priznanje koje vrijedi samo jednu sezonu, tako da svaku godinu iznova treba zadovoljiti strogo definirane kriterije, što Jarunu već 11 godinu za redom uspješno uspijeva.

Podsjetimo, na Jarunu i Bundeku kupališna sezona počela je 01. lipnja 2014. godine.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.