English
Mapa webaKontakt


Bundek nadmašio očekivanja

Besplatne koncerte i predstave koji su izvođeni na Ljetnoj pozornici Bundek, vidjelo je gotovo 40 tisuća Zagrepčana i gostiju.
 
Opera HNK-a priredila je popularan program s nizom istaknutih solista - Komedija s predstavom „Đerdan“ otvorila je ljetna događanja na Bundeku, a veliki interes publike izazvala je „Salsa filarmonika“ i jazz orkestar HRT-a.
 
Po riječima gradonačelnika Milana Bandića to je dovoljan razlog da se program održi i dogodine, a u planu je i dogradnja montažnih tribina tako da umjesto dosadašnjih 2.000 mjesta na tribine stane tri tisuće gledatelja.
 
Svakog petka, tijekom kolovoza, u večernjim satima od 21:30 sati, na Bundeku se odvijaju besplatne projekcije filmskih hitova.
 
Vidimo se na ljetnoj pozornici na Bundeku!
 Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.