English
Mapa webaKontakt


Floraart na Bundeku

U srijedu, 01. lipnja na zagrebačkom Bundeku otvara se tradicionalna Međunarodna vrtna izložba Floraart, koja se u ovom zagrebačkom parku organizira od 2006. godine. Riječ je o najvećem hortikulturnom događaju u ovom dijelu Europe, koji okuplja brojne domaće i strane izlagače, a redovno privlači više stotina tisuća posjetitelja.
 
Tijekom pet dana trajanja Floraart-a (01.06.-05.06.) posjetitelji će moći uživati u ukrasnom bilju i rezanom cvijeću, te razgledati opremu za uređenje vrtova i dječjih igrališta, razni cvjećarski pribor i alate, i niz srodnih eksponata.
 
Osim izložbenog dijela izložbu će obogatiti i niz kulturno-umjetničkih i edukativnih manifestacija.
 
Više informacija možete pronaći na stranici Floraart-a
 Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.