English
Mapa webaKontakt


Državno prvenstvo u plivanju perajama na bazenu Utrina

Ovog vikenda 10. i 11. svibnja 2014., na bazenu Utrina odvijati će se Državno prvenstvo u plivanju perajama 2014., u organizaciji Ronilačkog kluba Geronimo.

Natjecanje u subotu započinje od 10:00 do 14:00 sati, te od 18:00 do 21:00 sati. U nedjelju natjecanje je na rasporedu od 10:00 do 14:00 sati.

Zbog održavanja ovog natjecanja u subotu, 10. svibnja neće biti rekreacije za građanstvo na bazenu Utrina.Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.