English
Mapa webaKontakt


Klapa Intrade u Domu sportova

U Domu sportova, u subotu, 14.12., očekuje vas vrhunska produkcija, čarobna scenografija i veličanstvena melodija, jednostavno rečeno očekuje vas Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Uz klapu Intrade, koji su najbolji promotor "klapske pjesme", očekuje se i nastup njihovih gostiju, a ove godine su to, Vanna, Miroslav Škoro i Oliver Dragojević.

Već osmu godinu mjesec prosinac obilježen je tradicionalnim i uvijek nestrpljivo iščekivanim koncertom jedinstvenog Tomislava Bralića i klape Intrade u Zagrebu, stoga ne sumnjamo da će i ove godine biti spektakularnu u Domu sportova.


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.