English
Mapa webaKontakt


Klizačka revija u Domu sportova

Pred više od 5.000 gledatelja u Doma sportova završio je 12. Trofej Zagrebačkih pahuljica u sinkroniziranom klizanju.
 
Čak sedmi put zagrebački led osvojila je najbolja ruska seniorska ekipa, jedna od najboljih u svijetu, Paradise, a i srebro je otišlo u Rusiju, osvojila ga je ekipa Tatarstan.
 
Hrvatske seniorke, Zagrebačke pahuljice, su se na kompilaciju pjesama Elvisa Presleya, na ledu Doma sportova osvojile broncu, a to je odličan znak pred Svjetsko prvenstvo koje se za mjesec dana održava u Italiji.
 
Drugu broncu Zagrebačkim pahuljicama donijele su juniorke. Slavila je finska ekipa Dream Edges, dok je njemački Starlets srebrni.
 
Rezultati 12. Trofeja Zagrebačkih pahuljica u sinkroniziranom klizanju:

Seniorke
: 1.Paradise, 2.Tatarstan, 3. Zagrebačke pahuljice
Juniorke: 1. Dream Edges, 2. Starlets, 3. Zagrebačke pahuljice 
 Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.