English
Mapa webaKontakt


18. dani dječjih vrtića Grada Zagreba na Bundeku

U organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport i dječjih vrtića Grada Zagreba, a pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba, već tradicionalno od 5. do 11. svibnja održavaju se Dani dječjih vrtića Grada Zagreba.

Završno događanje održati će se 11. svibnja u Parku Bundeku od 10:00 do 13:00 sati. Na Bundeku je predviđeno druženje i sportske igre djece, roditelja i odgojitelja, te glazbeno izražavanje kroz pjesmu i pokret na pozornici.

Pozivamo vas sve da posjetite ove nedjelje Bundek!


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.