English
Mapa webaKontakt


U nedjelju tradicionalni Maskenbal na ledu na Šalati

Pred nama su dani maskiranih povorka i veselih maski.

Tradicionalno, 24. godinu za redom klizalište Šalata pridružuje se obilježavanju i organizaciji maskenbala u našem Gradu i to u nedjelju, 23.02.2014. godine od 10:30 do 12:00 sati..

Kao i svake godine, uz zvukove karnevalskih pjesama, odličnog i uhodanog tima DJ-a Duixa i Popova, na kraju programa biti će proglašene najbolje i najorginalnije maske, a svi će se posjetioci zasladiti krafnama i slatkišima.

Najbolje maske darivati će uz organizatora Ustanovu Upravljanje sportskim objektima, naši vjerni sponzori i to, Podružnica Vladimir Nazor, sljemenski hoteli - Hotel Tomislavov dom i AK Snježna kraljica, Keune, Frizerski salon Zanetti, Kraš, Podravka, Loreal, Menart.

Cijena ulaznice je 15,00 kuna, koliko stoji i najam klizaljki ukoliko nemate vlasitte.

Vidimo se zamaskirani na Šalati!!!Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati trećim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netočnih podataka, brisanje podataka, ograničenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.