English
Mapa webaKontakt


Završila 41. Kutija šibica

GPV Elkro Gospić pobjednik je 41. izdanja Kutije šibica. 

Opravdali su ulogu najvećeg favorita ovogodišnje Kutije, te su u finalu svladali sa 2:0 ekipu PNT IPA Zagreb.
Uz medalje i pehar, pripao im je i ček od 75.000,00 kuna.

Treće mjesto pripalo je momčadi Cvjetno Poliklinika Milojević, koja je sa 3:0 svladala MNK Ploče


Pobjednici Veteranskog turnira su ekipa Intersport & MNK Borna Raček, koja je u finalu pobjedila Matan Hotel Galeriju i odnijela kući ček od 30.000,00 kuna. Treće mjesto pripalo je ekipi PNT IPA Zagreb koja je sa 5:2 pobjedila ACCL Auto.

Podružnica Upravljanje sportskim objektima kao organizator ovog najvećeg malonogometnog turnira čestita svim pobjednicima i ekipama koje su ove godine sudjelovali na 41. izdanju Kutije šibica.

Svim gledateljima, kojih je ove godine bilo više nego lani, zahvaljuje što su svojim dolaskom doprinjeli odličnoj navijačkoj atmosferi, te se nadamo da će i sljedeće godine biti približno isto, ako ne i bolje.

  


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.