English
Mapa webaKontakt


45. Zlatna pirueta Zagreba

Međunarodno natjecanje u umjetničkom klizanju, 45. Zlatna pirueta Zagreba održat će se od 13. do 15. prosinca 2012. godine na ledu Doma sportova.
 

Pirueta je najstarije klizačko natjecanje na svijetu i u svojoj dugoj povijesti ugostila je klizače i klizačice s pet kontinenata, iz 51 zemlje.

U Zagrebu su klizali olimpijski, svjetski i europski pobjednici, tako je i ove godine dolazak najavila aktualna svjetska i europska prvakinja Carolina Kostner. Osim prvakinje, nastupiti će još 23 klizača, 14 klizačica, 5 sportskih i 18 plesnih parova.

Toliko zvijezda dovoljan je razlog za dolazak u Dom sportova, na čijem će se ledu, od 21. do 27. siječnja 2013. godine održati Europsko prvenstvo u umjetničkom klizanju.

Program Zlatne piruete Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.