English
Mapa webaKontakt


Pripreme za PBZ Zagreb Indoors privremeno zatvaraju klizalište Doma sportova

Zbog početka priprema za teniski turnir PBZ Zagreb Indoors 2014., privremeno se zatvara klizalište Doma sportova, od 18.01., do 20.02.2014. godine.

Rekreacija na klizalištu biti će moguća još danas, 17.01., u večernjem terminu od 20:00 do 21:30 sati, a klizalište će se ponovno otvoriti 20.02.2014.

Iako se klizalište u Domu sportova privremeno zatvara, rekreacija je i dalje moguća na preostala dva zagrebačka klizališta, na Šalati i na Velesajmu.

Termini rekreacije

Klizalište Velesajam
Video disco klizalište Šalata


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.