English
Mapa webaKontakt


Počinje INmusic festival na Jarunu

Od ponedjeljka, 23. lipnja, do srijede, 25. lipnja, na RŠC Jarun, na otoku Hrvatske mladeži, održati će se najveći open air festival u Hrvatskoj, INmusic festival.

INmusic festival održava se deveti puta za redom u svom standardnom trodnevnom izdanju, a organizatori najavljuju da će ovu predjubilarnu festivalsko-glazbenu manifestaciju pratiti još više dodatnih programa i novih sadržaja isključivo vezanih uz INmusic festival.

The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, Flogging Molly, Wolfmother tek su neki od bendova s podužeg popisa  izvođača na ovogodišnjem festivalu, a i ove godine održat će se kazališne predstave u sklopu INteatra.

Posjetitelje  festivala očekuje još niz drugih programa, od već poznatog RockIN horsea, zatim Šume Striborove, Balkan Partyja do programa “Tko pjeva zlo ne misli”, ali i još niz drugih iznenađenja koje je pripremio organizator.

Napomenimo još da je ove godine INmusic festival primio velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među 3 svjetska festivala koja treba posjetiti ili američkog Huffington posta koji ga je uvrstio među 10 svjetskih festivala koje treba posjetiti, a isto su učinili i putnički portali poput GlobalGrasshoppera i TravelFreaka.

Više o INmusic festivalu pronađite ovdje


Prijava na newsletter
Ustanova Upravljanje sportskim objektima u obradi osobnih podataka ispitanika postupa sukladno Opaoj uredbi o zaštiti podataka (tzv. GDPR). Ovim putem Vas informiramo da Vaše osobne podatke koje ovim putem prikupljamo koristimo samo u svrhu slanja newslettera. Vaše podatke neaemo koristiti u druge svrhe niti ih dostavljati treaim osobama. Ukoliko želite ostvariti pristup Vašim osobnim podacima, zatražiti ispravak netoenih podataka, brisanje podataka, ogranieenje obrade ili prijenos Vaših podataka, slobodno se obratite službeniku za zaštitu podataka na mail: zop@terek.hr.

Ukoliko ne želite više primati naš newsletter molimo Vas pošaljite nam mail s naslovom ODJAVA.